måndag 31 augusti 2009

Jag blir hellre jagad av pirater (Än jagad av folk)

Foto: Piratpartiet

Låt oss prata om Folkfronten, det är ett parti emot det mångkulturella och som vill sätta Sverige först. Nu är det så att vi lever på en jord, och det är allt vi har. Om vi inte kan dela på den och måste sätta gränser överallt bara för att vi inte tål främmande folk, varför ska vi då förtjäna den? Det påstås att det är de som kommer ifrån andra kulturer som skapar brott, våldtäkter och liknande här i västvärlden, men vad har vi gjort för att förhindra det? Vi är inget annat än fientliga och rädda för de som har en annan bakgrund, vi kan itne acceptera att de har en annan värld i tankarna och inte är vana med det "svenska sättet".

Jag fick kommentarer på mitt förra politiska inlägg om att Folkfronten håller Sverige lungt, och jag vill bara säga åt dessa aspiranter till Ku Klux Klan (Det kanske är hårt sagt, men jag tycker att skillnaden är extremt hårfin om den ens existerar), dessa nationalister att de har ett sjukt vrickad och äcklande syn på omvärlden. De södre regionerna var före oss och har länge legat före i det mesta, de uppfann matematiken for god zake! Om man ska klanka ner på dessa så kan man även klanka ner på oss bleka svenskar som flyger post till Gotland för att sortera det och sedan flyga tilbaka det cirka två kvarter bort. Våra våldtäktsmän, våra idiotiska polikter utan frihetssinne och våran extremt torra kultur.

Folkfronten har inte mycket gott i sig, om jag får välja en tröja att bära så går jag hellre på Piratparitets än detta nedtryckande parti som inte ens borde få göra sig hörda. Demokrati och yttrandefrihet är en sak, men vissa saker kanske man ska hålla för sig själv.

5 Kommentar(er):

Anonym sa...

Det är alltså det som det handlar om. I brist på argument vill du att grupper som inte inte gillar inte borde få komma till tals. Så förvånande.

Anonym sa...

Ja visst är det fel på de som vill göra något åt problemen som finns i Sverige.. Angrip Folkfronten istället för att prata om problemen...

Flytta till Rinkeby, Bergsjön, Södertälje eller något av alla de andra underbara mångkulturella platserna så slipper du vänta några decennier till på att hela Sverige ska se lika dant ut.

Tänk, för helvete, tänk!

grey sa...

Kände faktiskt inte till Folkfronten innan detta blogginlägg. Men det tog inte lång stund att hitta att det i princip är det nynazistiska partiet Nationalsocialistisk front som gjort om sig lite och snyggat till språket lite i sin propaganda.

Jonas sa...

Kände inte heller till Folkfronten.
Man ser ju på tidigare kommentarer vad det handlar om. Partiet för sverigedemokrater med lite värre än vad sverigedemokraterna öppet står för. Säga vad man vill om demokrati. Men det borde vara förbjudet och manipulera folk som nazister och sverigedemokraterna gör. SD vill riva upp FRA. Det dom dock inte säger är att dom precis som S vill införa annan typ av signalspanings lag. Det värsta är att folk går på halvsanningarna och lögnerna

Anonym sa...

Du vet väl att piratpartiet är för fri invandring

Jag själv är inte för fri invandring
Du följer det allmänna etablissemanget som alla andra i media tänker inte själv