måndag 19 januari 2009

Ful!

Våran värld är omgiven utav snusk, snusk på teve, snusk i tidningshyllan, snuskiga ord och snusk på biologilektionerna. Nu är det så att Britney Spears har spelat in en låt som är för snuskig för att spelas i radio. De ihopskrapade resterna ifrån "So what" gav oss "If you seek Amy" som faktiskt är en otroligt icke kreaktiv och ful låt, men när man för en gång skull lyckas hitta på något fiffigt som bara hårdrockare och överintelligenta låtskrivare kan åstadkomma så måste man göra en ny inspelning. Jag kan inte säga annat än skandal.


Kevin Borg som är något av en hundvalp söker lägenhet i stockholm via blocket, riktigt gullig bild på han och flickvännen Sofia. Det började få mig att fundera på vad som skulle hända om man bara tog alla stuidos, skivbolag eller liknande och flyttade till typ Jokkmokk, Bohuslän eller Gotland. Skulle alla artister flytta efter? Skulle den stora skvallerorten Klinte här på Gotland kunna börja skvallra om namn så som Per Gessle, Danny och Kleerup istället för Gun på konsum och Anders med hundskrället. Liten fundering bara, skulle vara kul att testa.

Sist men inte minst så ska jag göra en attack mot alla dessa t-shirts med fickor vid bröstet. Så otroligt meningslöst, fult, fult, fult och bryter på något sätt sönder det stilrena med enfärgade t-shirts, dessutom är det fult. Kollade igenom H&Ms nya katalog på internet samt lite roliga klädsidor, jag blir konstigt nog upprörd.

0 Kommentar(er):