lördag 13 december 2008

Det är lite pinsamt...

"Idol"-säsongen är över och vi fick en vinnare vid namn Kevin Borg. Jag ska äntligen försöka ge upp allt snack om "Idol" och åtegå till vardagen, men innan det så har jag ett par sista ord.


Vi fick en professionell maltes som tävlade på sin egna nivå, han var given vinnare i tävlingen i alla lägen och alla vinklar. Som den perfekta gullegrisen i klassen så dränktes han i beröm medans kompisarna surmulet tittade på och tjurade. Nu är det då snack om att han inte borde få ha varit med i "Idol", men har någon tänkt på vad konsekvenserna av det om han hade stoppats i dörren till audition?

Vi hade inte haft Kevin i musikvärlden, nej jag lovar. Hemma i Norrland hade Kevin levt vidare med sin flickvän och lärt sig svenskan. Med en eller annan lokal musikal skulle han ha haft hela Arvidjaur med sig, men resten av Sverige skulle ruska på huvudet och se ut som frågetecken om man nämde grabben. Var försiktig med vad ni önskar er och styr era tankar. De kan sluta värre än man anar.

"With every bit of me" har redan hörts på radion och det är klart att Kevin, Alice och någon till finalist ska besöka Ica Maxi i Visby nästa helg. Rättare sagt den 19:de, och allt jag kan göra är att lägga ansiktet i händerna och skämmas. Av allt man kan göra med ett par så begåvade människor så skickar man dem till Ica Maxi? 

Det är på något sätt ett skämt mot alla scener och platser på Gotland där dem skulle kunna uppträda. Utöver Maxi så bubblar pappa någonting om södervärnshallen. Om det är sant så får bokandet knappt godkänt. Det känns lagom graciöst att ställa två av Sveriges just nu mest efterfrågade artister i Gotlands just nu centalaste och "största" inhomhusarena för idrottsevenemang.            

0 Kommentar(er):