fredag 29 maj 2009

Husvagn på sommaren, fest varenda dag! (Na na na na)

Åh, det är så roligt. Det är verkligen det roligaste jag hört på länge. I ett specialavsnitt av "The Simpsons" och deras vanliga halloweentradition så vaknar en stor pumpa till liv och löper amok på en fest. Han går fram till mobbaren Nelson som genast tar upp en gul pumpa och hotar att döda den om han kommer närmare. Pumpan säger att han inte bryr sig och påpekar att pumpan är gul. "Du är en rasist!" säger Nelon, den stora pumpan svarar "Såklart, alla pumpor är rasister!" och äter upp Nelson. Som sista ord säger Nelson "Hellre död än hatare". Kanske bara jag men det är så hysteriskt att se på, hittar någon videon så måste ni säga till.


Och jag vet att jag pratar mycket om sommarplågor till och ifrån. Men nu är den ultimata uppföljaren till Markoolios "Ingen sommar utan reggae" här. Det svenska svaret på danska Aqua heter Discocrew och består av två killar och har nu dessutom lånat en snygg tjej som gästsjunger. Den är extremt farlig och är ännu en kandidat till sommarens dansgolv då den faktiskt har en text som är mycket mer sittande i helhet och man nästan kan höra lite skönsång här och var.

Sen så är videon en av de dyraste i Sverige på länge, ett konstnärligt och festligt verk som har över hundra statister. Grattis grabbar ni har tre månader i rampljuset!

1 Kommentar(er):

Anonym sa...

Det är fortfarande Rebecca som sjunger som ialla andra bara att hon bytt frilla;)