onsdag 27 maj 2009

Alla kvällens rock-, pop-, hip-hop- och punkstjärnor

Foto: My Chemical Romance

Sitter och kollar på lite skivsläpp, blev glatt överraskad när jag såg att både Placebo och A-ha släpper nytt. Lite förvånad över A-ha som jag faktiskt trodde dog på nittiotalet, men det norska electropopbandet gör skivor än idag. Dock roligt, väldigt roligt. Sen så fick jag nu ett mail om My Chemical Romance at de nu ska ställa sig i studion och spela in en nya platta. Till skillnad från förra gången så ska de nu använda en rockproducent och inte en punkproducent som de tidigare använt.

Bruce Springsteen, Pearl Jam och Audioslave är imponerande namn att ha med sig i sitt CV som producent. Nu ska Brendan O'Brien alltså göra ett album tillsammans med Gerard Way och kompani. Låter intressant, tämligen intressant då bandet sedan början släppt allt mer och mer på punken för att låta rocken ta över. Bilden som var med i mailet gav ett mycket mer elektroniskt och rent intryck än tidigare plattor. Kändes rent av som lite mentalt jobbigt att se vad det nu var för rum man faktiskt fick se.

Men släpp nu det där för bara skivbolagsdirektörer vet vilken dänga de ska slänga ur sig till besatta fans. Dream Theater släpper nytt precis som Regina Spektor och Sonic Youth och Black Eyed Peas. Iallafall något att se fram emot nu i Juni.

0 Kommentar(er):