tisdag 9 december 2008

Det handlar om små decimaler...

Jag vet inte om jag ska tycka till om det här, men eftersom hela världen har en förmåga att totalt dö ut och inte skapa ett enda intressant samtalsämne för en dag då och då så blir det ltie funderingar om fredagens "Idol".


Upplägget är så som följande, Kevin och Alice ska sjunga tre låtar var. Deras egna val, tittarnas val och vinnarlåten. Kevin har valt Farnhams "You're the voice" och Alice har valt Pinks "So What". Vem som nu varit smartast är inte precis helt dolt, och eftersom resten av finalens låter är ungefär samma grej så borde det avgöras här.

Men osar det då inte lite "Idol-"historik? Storfavoriten klarar sig galant genom tävlingen och hänger sällan löst, så kommer finalen och den redan uträknade tvåan vinner hela grejen. Jag kan ha fel, men jag tror Alice tar hem den här matchen om inte Kevin råkar vara klippt och skuren för den troliga powerballaden som vinnaren ska släppa. Om man hört en del youtubeklipp från Malta så kan man vara rätt säker på att årets resultat handlar om små decimaler.

0 Kommentar(er):