lördag 15 november 2008

Keeps Gettin' Better, A decade of hits - "Ett försök att inte falla i glömska" (Pop)

Foto: Enmilsten

Plattan "Back to basicsvar ett avbrott från den Brtiney Spears  influerade musiken som Christina kört med och sedan det självbetitlade albumet 1999. Stråkarna i "Hurt" och den retro robusta stilen i "Candyman" är även med på hennes senaste samlingsalbum "Keep gettin' better, a decade of hits".

Hur man nu recenserar ett samlingsalbum kan vara lite krånligt. Men här finns det skönaste sammarbetet mellan kvinnliga popstärjnor i modern tid "Lady Marmelade". Dirrty, och självklart "Genie in a bottle". Man får följa hela hennes karriär från början till slutet, och med fyra nya låtar i slutet som ska föreställa dagsläget för Christina.

"Genie 2.0" som så vitt jag vet ska vara en modern version av hennes debutsingel "Genie in a bottle" något av det lite klurigare och svårförståliga, men visst funkar det. Singeln "Keeps gettin' better" påminner om "Radar" från Britneys album "Blackout".

Sen finns det inte så mycket mer nytt att behöva lägga märke till, det känns mest som ett försök att inte falla i glömska och ta sig tillbaka till musikvärlden.

Bästa spår: "Fighter", ger mig fortfarande gåshud


0 Kommentar(er):