lördag 3 maj 2008

Verses!

Gårdagens konsert var rolig. Dock blir den tråkigare när man börjar tänka på hur medelmåttiga vissa saker är. Man stör sig på ljuset, tycker att artisten dansar otroligt löjlgit på scen eller att den låten itne var tilrläckligt svängig. Nu fattar jag varför recensenter är så tråkiga.
Men! jag har satt ihop en duell i ett par olika ämnen, så att just du någon gång kan välja mellan Magnus eller Linda om det skulle råka vara så att du måste välja.

_____________________________

Musik:

Magnus: Om man blandar schlager, dansband, 60-tal, musikal och Elvis Presley så blir det självklar succé! Dock kändes vissa bitar lite tråkiga och utdragna. Men visst lyfte taket lite, litegrann.

Linda: Inte lika stort utbud som Magnus, men det blev hitkavalkad. För lite fokus på musiken och för mycket på mellansnacket.

Vinnare: Mångfaldige Magnus

Publikkontakt:

Magnus: Han charmar publiken lite lätt och berättar kort om sina låtar. Lite halvtråkigt.

Linda: Hade hon haft lite shyssta beats med sig i bakgrunden så hade ohn varit självklar rappare. Det gick fort, och mycket var det också. Historier, flum med publiken och humor på hög nivå. Garanterad skrattfest. Blev nästan för mycket. Men barnen älskade det.

Vinnare: Linda Barnslig.

Show:

Magnus: Smått armviftande och enkla rörelser på den lilla scenen. Lite ljus från taket som rörde sig och inga speciella överraskningar.

Linda: Band, "blink-blink-blind"-lampor och en sprallig tjej som INTE sprang runt så mycket. Lite bland publiken ibland, men annars rätt stelt.

Vinnare: Med små marginaler, Linda!

Allsång:

Magnus: Alla kan "Dansa i neon" och bitar av Alcazar och Barbados. Man hörde några röster, men det var inte mycket.

Linda: Alla kan "Hur svårt kan det va" och hennes andra smashhits. Total allsång när hon bad om det. Annars helt tyst.

Vinnare: Linda!

Finalen:

Magnus: Ett schlagermedley alla kunde. Allt från "Se mig" till "Live forever". Extas till max!

Linda: Värsta schlagern med Magnus och sedan longtalk innan hon avslutade med sin egna EM-låt. Kanske borde slutat när hon var på topp?

Vinnare: Magnus!

____________________________

Ställningen:

Linda: 3!
Magnus: 2!

Sammanfattning: Ska du dansa och ha varierande musik? Välj Magnus. Men vill du ha lite mer myskväll på en sittplats och ta det lungt, Då kör du på Linda.

/Emil

0 Kommentar(er):