lördag 3 oktober 2009

Vaggvisa i bloggform

Jag utlyser nu totalt "Idol"-förbud, att Clara inte kom med till den sista kvarsfinalen är ett sånt stort hån mot bra smak att jag blir förbannad. Nu sitter jag här, lättad över att Jon har lämnat och att iallafall tre bra personer fick en plats bland de elva utvalda. Så nu pratar vi inte mer om det, jag har lämnat fallet och gått vidare. Jag har spelat skivor på hockeyn ikväll, vilket resulterade i skrattsalvor i min ensamhet när jag spelade "Svordomsvisan" de gångerna det gästande laget gjorde mål. Jag vet inte hur pass omoget och opassande det var, men kul hade jag iallafall. Sen att man inte lyckades få upp speakerns volym tillräckligt är en annan sak, det ska jag fundera på fram tills nästa vecka.

Kvällens hjärtattack var det en enkrona som gav upphov till, nyss så damp den ner i golvet och lät som ett helt kompani. Jag blev vettskrämd och tappade nästan laptopen, något som man nu nästan kan skratta åt. Och en annan sak, jag har upptäckt att någon har precis samma tröja som jag, funderar på att genomgå en ritual och bränna skiten imorgon.

1 Kommentar(er):

anne sa...

Så där, nu har jag sett färdigt på Idol för i år... blä, usch, urk... av alla sökande så är det dessa 11 kvar!?!

Man kan inte lämna över ansvaret till Svenska folket, det går bara inte om man vill få fram en värdig vinnare... den enda som KAN sjunga är Caroline!

Så totalt idol-förbud gäller här!