onsdag 7 oktober 2009

Samma förutsägbara morgoninlägg

Att vara ledig när ingen annan är det kan vara den situation som borde klassas för den absoluta egentiden. Men nu är mamma och lillebror hemma, dock så lära jag få lite absolut egentid imorgon om någon i familjen kan bli frisk. Men jag ska ändå gå på den här marknaden som alla gymnasieskolor anordnar (Den som jag satte upp tält på igår). Den kallas också för yrkesvägledningsmässan och är en del av kursen expo för alla de som går på linjen media och liknande, jag ska precis som förra året vara besatt av tipspromenaden och vinna en dator eller något annat roligt. Om vi tar det på språket som används i statusrader på Facebook så är jag "Fett taggad inför tipspromenad! :DDD".

Annat jag ska göra idag är att ta med mig kameran fullladdad till mässan så man kan fotografera lite roliga saker för kul, har nämligen hittat en kameraväska som låg undanskuffad bakom mitt skrivbord. Helt oanvänd och hur bra som helst så får den nu följa med mig i jakten på den nya och ultimata väskan. Det jobbiga är att hitta något som lever upp till den standard jag har haft, en tygbaserad och slapp axelbandsväska i enkla gråa, blåa och oranga nyanser med en halvplastigt lock och kardborreband. Varför finns modellen inte i dagsläget?

När vi ändå pratar om modeller så har jag kollat upp de nya förslagen för hur man ska göra om stora torget inne i Visby. Vi tar en närmare titt på det ikväll tror jag, för jag ramlar nästan av stolen.

1 Kommentar(er):

Linnea sa...

Kolla in joshua radin. Om du inte rdan hört honom.